Ως προς τους ορισμούς των δύο λέξεων,"ενθαλπία" και "ροογράφος", δε σκαμπάζω γρυ. Τι θέλετε να σας πω γι΄ αυτές;
Μ΄ ακούτε; Η ενθαλπία αποτελεί το θερμικό περιεχόμενο κάθε χημικού συστήματος η οποία και συμβολίζεται με το γράμμα Η. Όσον αφορά το ροογράφο, πρόκειται για όργανο αυτομάτης καταγραφής των μεταβολών εκτάσεως του ρεύματος. Εις επίρρωσιν της αναρμοδιότητάς μου ,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, πρέπει να σας πω ότι έγινε σομφή η εγκεφαλική μου ουσία. Γι΄ αυτό πριν από λίγο θα προτιμούσα να είμαι ένας μεροβίγγειος βασιλιάς, ήτοι ένας τεμπέλης βασιλιάς, που κόβει βόλτες μ΄ έναν όχο που τραβάνε δύο βόδια στους ανάντεις δρόμους της Γαλατίας και που το ρίχνει στην ευωχία.
Relativement aux définitions des deux mots ενθαλπία et ροογράφος, je ne pige que couic. Que voulez-vous que je vous en dise ?
Vous m'écoutez ? H ενθαλπία constitue le contenu thermique de chaque système chimique, laquelle est aussi symbolisée par Η. En ce qui concerne το ροογράφο, il s'agit d'un appareil de transcription automatique des changements de tension du courant. Pour appuyer mon incompétence, mais c'est un autre sujet,il faut que je vous dise que ma cervelle est devenue spongieuse. Aussi depuis peu je préférerais être un roi mérovingien, c'est à dire un roi fainéant, qui se balade le long des routes montantes de la Gaule sur un char tiré par deux boeufs, et qui fait honneur à la bombance.