Παρασκευή 18
Δε κάνω πλέον όνειρα δεν έχω πια ελπίδα ανάθεμα σου έχω πει την ώρα που σε είδα
Désormais je ne fais plus de rêves, je n'ai plus d'espoir, j'ai dit maudit soit le moment où je t'ai vu
Σάββατο 19
Χωρίς νερό, χωρίς ψωμί, και δίχως οξυγόνο μπορώ και ζω, μα να΄ σαι εδώ να σαι κοιτάζω μόνο
Je peux vivre sans eau, sans pain, sans oxygène à condition que tu sois là pour te voir
Κυριακή 20
Γνώρισα χώρες μακρινές με πλούτη και με κάλλη, όμως σαν την Ελλάδα μας καμμιά δεν είναι άλλη
J'ai connu de lointains pays avec des richesses et des merveilles mais aucun comme notre Grèce
Δευτέρα 21
Θεέ μου και να ΄ταν δυνατό δέκα φορές να ζούσα δέκα φορές πιο δυνατά εκείνη ν΄ αγαπούσα
Mon Dieu, si c'était possible, je vivrais 10 fois, et 10 fois, plus fort je t'aimerais
Τρίτη 22
Μη φοβηθείς αν αισθανθεις κάτι στο πρόσωπο σου. Η σκέψη μου είναι και ζητά ένα χαμόγελο σου
N'aies pas peur si tu sens quelque chose sur ton visage, c'est ma pensée qui te demande un sourire
Τετάρτη 23
Κράτα καλά της αγάπης μας, μικρή μου, το τιμόνι, γιατί στο δρόμο της ζωής παραμονεύουν πόνοι
Garde bien le gouvernail de notre amour, mon chéri, parce que sur le chemin de la vie, des malheurs nous guettent